Update articol:

ASF recrutează directori generali pentru cele trei sectoare – Pensii Private, Instrumente și Investiții Financiare, respectiv Asigurări-Reasigurări

asf

Autoritatea de Supraveghere Financiară a scos la concurs trei posturi de Director general pentru Direcțiile generale aferente Sectoarelor Pensii Private, Instrumente și Investiții Financiare, respectiv Asigurări-Reasigurări, potrivit unui anunț al instituției.

În prezent, aceste posturi sunt ocupate prin delegare: pentru asigurări,  director general este Valentin Ionescu, pentru piață de capital este Oana Ștefănoiu, iar pentru pensii, Corona Rădulescu.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este data de 2.02.2022, ora 24.00.

Mai multe detalii cu privire la profilul candidaților, la cerințele necesare pentru ocuparea posturilor, precum și la atribuțiile și responsabilitățile principale ale persoanelor care vor ocupa respectivele poziții, pot fi regăsite pe site-ul ASF.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a anunțat, încă de la începutul mandatului un amplu proces de reorganizare a instituției. El a spus că nu mai dorește birocrație și că angajații trebuie să se adapteze la nevoile pieței.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii