Update articol:

Asociația Administratorilor de Fonduri și-a ales o nouă conducere pe trei ani; Horia Gustă rămâne președinte

Horia Gusta

Asociația Administratorilor de Fonduri (AAF) și-a ales un nou Consiliu Director, cu un mandat de trei ani. Horia Gustă a rămas președintele AAF, iar Cristian Pascu (sef Departament Custodie, Distributie si Depozitare in cadrul Bancii Comerciale Romane) a fost reconfirmat vicepreședinte.

În board au rămas Mihai Purcărea (Director General BRD Asset Management SAI), Dan Popovici (Director General OTP Asset Management Romania SAI), Aurel Bernat (Director General al S.A.I. BT Asset Management), Călin Meteș (Vicepresedinte, Reprezentant Permanent Fondul Proprietatea). De asemenea, Radu Hanga (președintele BVB) a fost înlocuit de Razvan Szilagyi (CEO Raiffeisen Asset Management).

Modificările au loc și pe fondul schimbării prevederilor din statut, potrivit cărora președintele și vicepreședintele sunt aleși direct de către board. La alegeri, au participat nouă candidați pe șapte locuri.

Asociația Administratorilor de Fonduri (A.A.F.) este organizația profesională independentă neguvernamentală a operatorilor din industria Organismelor de plasament Colectiv (O.P.C) din România care reunește 23 de societăți de administrare a investițiilor (S.A.I.) și administratori de fonduri de investiții alternative (A.F.I.A.), care administrează 90 de fonduri deschise de investiții (O.P.C.V.M.) și 31 de fonduri de investiții alternative (F.I.A.), Fondul Proprietatea și 4 bănci depozitare.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Unicredit Bank 2022 (UCB22) (27/06/2022)

Plata cupon nr. 10 si rambursare principal

AAGES S.A. (AAG) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24.06.2022

MedLife S.A. (M) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24 iunie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (27/06/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 20-24.06.2022