Update articol:

Asociaţia pentru Energie Curată a lansat o campanie de plantat arbori în România şi Republica Moldova

Asociaţia pentru Energie Curată şi Combaterea Schimbărilor Climatice (AECSC) a lansat duminică, de ziua Europei, campania “Plantăm pentru un viitor curat!” care îşi propune, în anii următori, plantarea a minim 100.000 de arbori în România şi Republica Moldova, potrivit unei postări pe Facebook.

Răzvan Nicolescu, Preşedinte al AECSC şi Ambasador Onorific al Pactului Climatic European, a declarat: “Cu ocazia Zilei Europei, asociaţia noastră lansează acest program ca o contribuţie la eforturile UE de salvare şi conservare a Planetei. Folosim acest prilej pentru a cere Uniunii Europene impunerea de tinte naţionale anuale de reîmpăduriri pe cap de locuitor. Eforturile UE nu trebuie concentrate exclusiv pe reducerea activităţilor economice ce produc gaze cu efect de seră, ci şi pe protejarea pădurilor şi încurajarea reîmpăduririlor”.

Ca omagiu adus adus zilei Europei, Asociaţia a plantat primii 70 de copaci din campanie, în două zone din Judeţul Ilfov, pe data de 9 mai. Plantarea celor 70 de copaci simbolizează numărul anilor împliniţi de la semnarea tratatului care se află la originea Uniunii Europene de duminică.

La lansarea campaniei a participat Preşedintele Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022