Update articol:

Banca Centrală Rusă suspendă transferurile bancare în străinătate pentru nerezidenți, relatează presa de stat

banca centrala a rusiei

Banca Centrală a Rusiei a suspendat transferurile din conturile nerezidenților din străinătate în încercarea de a evita retragerea de fonduri din cauza sancțiunilor impuse țării, a informat miercuri agenția de presă de stat TASS.

„Pentru a preveni exportul de numerar de pe piața financiară rusă și pentru a menține stabilitatea financiară, Banca Rusiei a suspendat temporar transferurile către conturi bancare străine din conturi deținute de entități corporative nerezidente și persoane fizice din mai multe țări”, a declarat Banca Centrală Rusă, potrivit TASS.

„Transferurile efectuate de nerezidenți fără cont bancar sunt limitate la 5.000 de dolari sau echivalent pe lună”, a adăugat banca, potrivit agenției de presă.

Restricțiile nu se aplică cetățenilor ruși sau cetățenilor străini din țările care fac parte din Comunitatea Statelor Independente (CSI). Mișcarea vine în timp ce moneda rusă, rubla, își continuă spirala descendentă, iar Bursa de Valori din Moscova a rămas închisă pentru a treia zi la rând, în lumina sancțiunilor.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative