Update articol:

Banca Transilvania, pregătită să distribuie granturi

Tiberiu Moisa, BT Tiberiu Moisa, BT

Banca Transilvania este bancă parteneră în programul de granturi din fonduri europene pentru antreprenori şi este pregătită să asigure o derulare rapidă a acestuia, potrivit unui comunicat de presă. Programul – iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – este destinat susţinerii firmelor şi economiei. Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.

“Este un program de 1 miliard de euro care a generat deja interes foarte mare în rândul antreprenorilor. Pentru că este important pentru firme să aibă acces la granturi, atunci acestea devin implicit prioritatea noastră la BT. Ne mobilizăm şi suntem pregătiţi. Trebuie să ne susţinem unii pe alţii”, a declarat  Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri. Pentru firmele care aleg a treia variantă de finanţare, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca  Transilvania este pregătită inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicând astfel experienţa pozitivă dintr-un alt program din care a făcut parte, Start-Up Nation.

Microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, dar şi PFA-urile se pot înscrie online în program. Banca Transilvania a pregătit informaţii online, utile celor care doresc să aleagă BT ca bancă parteneră.

 

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (26/07/2021)

Incheiere contract Market Maker

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (26/07/2021)

Neintrunire cvorum AGA 26.07.2021

Sphera Franchise Group (SFG) (26/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017