Update articol:

Băncile din Danemarca distribuie pături angajaților, în timp ce birourile sunt încălzite mai puțin

denmark flag, steag, danemarca

Băncile daneze distribuie pături pentru a ajuta personalul să facă față temperaturilor mai scăzute la birou, o consecință a măsurilor introduse pentru  reducerea consumului de energie, scrie Bloomberg.

Țara nordică limitează încălzirea la 19 grade Celsius în clădirile guvernamentale și a încurajat companiile private să urmeze exemplul pe fondul îngrijorărilor că criza energetică europeană va duce la întreruperi de curent. Aproape toate băncile majore din Danemarca au urmat exemplul și au scăzut temperaturile, potrivit unui sondaj realizat de instituția de presă locală FinansWatch.

La Arbejdernes Landsbank, cei 1.800 de angajați au primit pături ca să nu înghețe la birou, a declarat Peter Froulund, purtătorul de cuvânt al instituției, prin telefon.  A cincea bancă ca mărime din Danemarca, Spar Nord Bank, pune la dispoziția celor 1.600 de angajați din sucursalele sale pături, jachete și cămăși. „Acestea sunt articole pe care le distribuim în mod normal clienților, dar angajații noștri le pot folosi acum dacă doresc”, a spus Neel Rosenberg, purtătorul de cuvânt al instituției.

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (07/12/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 5-6 decembrie si finalizare etapa 1

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (07/12/2022)

Notificare Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare de actiuni emise de CHIMCOMPLEX