Update articol:

BCR: 30-40% dintre clienți vin la bancă pentru solicitări simple, care pot fi rezolvate de la distanță; Prin noul sistem de programări, timpul de așteptare s-a redus la aproape 0 pentru clienți

Dana Dima (Demetrian) – Vicepreședinte Retail & Private Banking, Banca Comercială Română

30-40% dintre clienți vin la bancă pentru solicitări simple, care pot fi rezolvate de la distanță – extrase de cont, precum si alte informații ușor de aflat online, au transmis oficialii BCR, completând: “Alte 30% dintre solicitări provin de la microîntreprinderi și zona corporate. Restul de până la 100% sunt potențiali clienții care beneficiază de serviciile noastre financiare, inclusiv prin rețeaua noastră extinsa de ATM-uri și aparate multifuncționale. Cei mai mulți clienți BCR cunosc deja avantajele noastre digitale, ceea ce ne bucură. Și îi incurajam și pe potențialii clienți să utilizeze serviciile noastre digitale.”

Recent, BCR a implementat un nou sistem de programări pentru vizitele in sucursale, astfel ca timpul de așteptare s-a redus la aproape 0 pentru clienți. „Am înregistrat 33.000 de apeluri în primele 2 zile. În prima zi, 60% din programări s-au făcut de acasă, iar restul în fața unității. Procentul a crescut la 70% a doua zi. Ne așteptăm ca în două săptămâni clienții să se obișnuiască cu această procedură”, potrivit oficialilor BCR.

„Ceea ce ne bucură este că aproximativ 35%-40% dintre apelurile primite au fost rezolvate pe loc de consilierii dedicați, fără să mai fie nevoie de o vizită în sucursală”, au mai transmis acestia.

Reprezentantii BCR au mai spus: „Strategia de digitalizare a avut succes. 50% din depozite și 90% din conturile economii au fost deschise, în acest an, prin platforma George. Tot prin fluxuri 100% digitale, clienții pot accesa credite de consum, overdrafturi, refinanțări, asigurări și au putut chiar să-și amâne ratele, direct în George”.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL