Update articol:

Bilete de avion cu doar 2 euro către cele mai iubite destinaţii de vacanţă ale românilor

Sezonul vacanţelor este la ȋnceput şi după un 2020 dificil din punct de vedere al călătoriilor ȋn general, apetitul pentru vacanţe ȋn rândul românilor este ȋntr-o continuă creştere, alimentat de deschiderea tot mai multor destinaţii căutate de turiştii din ţara noastră. Acest fapt determină companiile aeriene, şi ele puternic impactate de criza pandemică, să ȋşi reconsidere rutele şi strategiile comerciale pentru acest sezon, potrivit unui comunicat de presă.

De pildă, cea mai nouă companie aeriană din România – Animawings, iese din tipare cu o ofertă de nerefuzat pentru cursele sale din acest sezon, către cele mai iubite destinaţii de vacanţă ale turiştilor români: bilete de avion către Grecia și Turcia de la* 2 euro, (*preț pe sens, de persoană, taxe obligatorii incluse). Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companie, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie.

Pasagerii pot călători la acest preț din:

  • București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
  • Baia Mare către Antalya
  • Craiova către Antalya
  • Oradea către Antalya
  • Sibiu către Antalya
  • Târgu Mureș către Antalya

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife imbatabile atât ȋn agențiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din SE Europei şi acționar ȋn cadrul Animawings.

La început de vară, acum când majoritatea țărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanță, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la* 2 euro pentru Grecia și Turcia, dar și călătorii gratuite pentru copii**, pe oricare dintre zborurile companiei, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României.”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office ȋn cadrul Animawings.

La mijlocul lunii iulie, compania aeriană recent intrată pe piaţă, va începe şi operarea zborurilor regulate către Catania, Napoli, Valencia și Paris, dar și a celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines. „De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România.”, mai spune Constantinescu.

……..

*preț pe sens, de persoană, taxe obligatorii incluse

**promoție disponibilă în perioada 16 – 18 iunie 2021, pentru copiii între 2 și 11 ani împliniți, detalii pe www.animawings.com.

***

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa.

Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei, membru Star Alliance și cea mai bună companie aeriană regională din Europa.

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/08/2021)

Rezultate exprimare optiune conform Hotararea nr. 3 AGEA 27.04.2021

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (03/08/2021)

Convocare AGAE_07/08 Septembrie 2021

TERAPLAST SA (TRP) (03/08/2021)

Hotarare CA din 02.08.2021

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (03/08/2021)

Conferinta telefonica investitori si analisti - S1 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (03/08/2021)

Solutionare definitiva litigiu KJK Balkan Holding S.a.r.l