Update articol:

Bizihub lansează începând cu luna mai 2020, un serviciu de promoții prin cupoane, special pentru clienții și vizitatorii platformei

Preocuparea pentru economisire s-a transformat, în ultimii ani, din ce în ce mai mult, într-un comportament generalizat, fiecare dintre noi devenind receptiv la reducerile de care putem beneficia atunci când achiziționăm produsele și brandurile cu care ne-am obișnuit sau pe care le apreciem, spun reprezentanți Bizihub.

Cunoscând acest aspect, Bizihub lansează începând cu luna mai 2020, un serviciu de promoții prin cupoane, special pentru clienții și vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispoziția companiilor listate în platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare și de stimulare prin promoții activate prin cupoane, direct în platformă, potrivit unui comunicat de presă.

Suplimentar, dezvoltatorii platfomei au creat pentru clienți și vizatori o pagină dedicată campaniilor active cu vouchere sau cupoane de reduceri.

Bizihub a mai transmis: ”Astfel, oricine poate găsi pe site cupoane ce vor ajuta în pregătirea listei de cumpărături sau în descoperirea și achiziționarea de produse sau servicii care beneficiază de promoții speciale din partea producătorilor locali, organizațiilor sau comercianților listați în platformă.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu și pot determina mai rapid vizitatorii să plaseze o comandă ca să beneficieze de reducerile de preț. 

Indiferent de tipul reducerii, fiecare cupon generat de comercianții din platformă  poate fi folosit pentru a oferi clienților beneficii diferite.

Printre beneneficii se pot număra:

  • Reduceri pentru toate produsele din site-ul tău
  • Reduceri pentru anumite categorii de produse/servicii – selectate de ține
  • Reduceri pe o perioada limitată de timp
  • Reduceri pentru o valoare minimă a comenzii
  • Reduceri doar pentru anumiți clienți
  • Reduceri pentru comenzile viitoare

BiziLIVE TV și BIziHUB.ro oferă o suită de soluții pentru promovarea afacerilorpromovare digitală și un mix de expunere online, offline și media: Televiziune, Comunitate online, Networking și Evenimente pentru: restaurante, magazine online, producători locali, cafenele, distribuitori, companii de training și educație sau profesii liberale.

BiziLive TV a lansat directorul online BiziHub.ro în luna aprilie , o platformă avansată care permite producătorilor, furnizorilor, distribuitorilor sau magazinelor online să-și măreasca traficul și comenzile cu ajutorul unor intrumente de marketing disponibile în platformă.

Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, directorul online BiziHub.ro, oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă.

Planul de promovare include: articole, interviuri cu proprietarii și accesul la instrumente de marketing online disponibile în platformă”.

 

BVB | Știri BVB

AAGES S.A. (AAG) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29 septembrie 2023

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF ENERGIE PATRIA-TRADEVILLE (PTENGETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (02/10/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGOA, convocata pentru data de 18/19.10.2023

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29.09.2023