Update articol:

BiziLive TV a lansat Bizihub, platformă de promovare gratuită pentru afacerile locale

BiziLive TV a lansat directorul Online BiziHub.ro, o platformă avansată care permite producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor să identifice rapid afacerile, să afle mai multe informații și să intre în contact direct cu reprezentanții acestora, potrivit unui comunicat de presă.

”Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, vrem să venim în ajutorul afacerilor locale, oferindu-le GRATUIT un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă. Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, a declarat Constantin Paraschiv, inițiatorul BiziHub.

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri locale (IMM-uri, producători, furnizori, restaurant etc.) este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online. Nu e nevoie decât de 1 minut pentru a crea un microsite în platformă, prin completarea formularului de adăugare firmă, se arată în comunicat.

Avantajele listării afacerii în platformă sunt: gestionarea clienților și comenzilor direct din panoul de admistrare, expunerea online a produselor și serviciilor instant la mii de clienți online.

De asemenea, directorul online Bizihub.ro permite utilizatorilor să ofere recenzii și evaluări pentru afacerile locale și să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite. 

Mai multe detalii pe https://www.bizihub.ro/

 

BVBStiri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 11-15 octombrie 2021

EB TURBO SHORT 0.10/67.50/65.10 (EBWTITS22) (18/10/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 18 si 19 Octombrie 2021

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/10/2021)

Incheiere act aditional la contractul cu Arobs Transilvania Software SA

EB TURBO SHORT 0.10/67.50/65.10 (EBWTITS22) (18/10/2021)

Suspendare tranzactionare - 09:45 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera