Update articol:

Boarding Pass: Trenul de aterizare principal al unui Boeing 767-300ER al companiei Omni Air a cedat după aterizare pe aeroportul Băneasa (vezi video)

https://www.facebook.com/BoardingPass.ro https://www.facebook.com/BoardingPass.ro

Acum câteva ore, trenul de aterizare principal de pe partea stângă al unui Boeing 767-300ER al companiei Omni Air a cedat după aterizare, potrivit Boarding Pass .

Cei 80 de pasageri care se aflau la bordul avionului au fost debarcați cu ajutorul toboganelor de la ieșirile de urgență de pe partea dreaptă.

VIDEO PANICĂ pe Aeroportul Băneasa: Un avion care trebuia să ajungă în SUA și-a rupt trenul de aterizarehttps://www.stiripesurse.ro/video-panica-pe-aeroportul-baneasa-un-avion-care-trebuia-sa-ajunga-in-sua-si-a-rupt-trenul-de-ateri_1500577.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 28 august 2020

 

Potrivit Stirilor Pro tv, surse din domeniul Aviației au declarat că avionul ar fi transportat militari. Aeronava era o cursă specială operată de compania americană Omni Air, care operează curse de tip charter (la cerere, nu în mod regulat).

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti), citat de stiripersurse.ro.

Avionul zbura din Kabul spre București iar după realimentare mai departe spre Washingon DC.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022