Update articol:

Bode, către şefii de instituţii care “nu sunt confortabili” cu politicile guvernului: Să facă un pas în lateral

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, le-a transmis, sâmbătă, şefilor de instituţii care nu se simt “confortabil” cu politicile guvernului Orban să facă “un pas în lateral”.

“Sigur că pot fi, şi nu e de condamnat, reprezentanţi ai unor instituţii care nu sunt confortabili cu politicile publice ale guvernului Ludovic Orban. Vă spun foarte limpede şi cu prietenie, le recomand să facă un pas în lateral. Acesta este mesajul guvernului Ludovic Orban, acestea sunt politicile asumate în faţa Parlamentului şi aceasta este direcţia în care noi vrem să mergem”, a declarat Bode, la instalarea prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, potrivit Agerpres.

El a mai transmis că prefectul are obligaţia de a implementa programul de guvernare la nivel local.

“Sunteţi obligat să asiguraţi implementarea programului de guvernare la nivel local. Aveţi toate prerogativele Constituţionale să faceţi acest lucru. Aveţi aparatul Instituţiei Prefectului care trebuie să servească interesul cetăţenilor, vă recomand să lucraţi împreună cu instituţiile deconcentrate la creşterea calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor şi companiilor. Apropo de acest lucru, sigur în ultima perioadă au avut loc majorări de salarii în aparatul public.Vă rog să vă gândiţi în fiecare moment şi să ne gândim cu toţii pentru că suntem în serviciul public, suntem plătiţi din bani publici, dacă nivelul serviciilor oferite cetăţenilor a crescut direct proporţional cu nivelul veniturilor din ultimii ani”, a mai spus Bode.

Inspectorul guvernamental Radu Bud a fost învestit, sâmbătă, pentru a treia oară, în funcţia de prefect al judeţului Satu Mare. 

BVBStiri BVB

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (12/08/2020)

Video conferinta investitori si analisti_rezultate financiare semestrul I 2020

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (12/08/2020)

Disponibilitate Raport semestrial S1 2020

SINTEZA S.A. (STZ) (12/08/2020)

Oprire programata 2020

TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRA S.A. (EFO) (12/08/2020)

Completare Hotarari AGA E 11.08.2020 - Act constitutiv

TMK - ARTROM S.A. (ART) (12/08/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017