Update articol:

Bode, despre poliţiştii corupţi: Sunt cazuri izolate; le eliminăm prin sistemul nostru imunitar

Lucian Bode, Ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri că România este o ţară sigură iar poliţiştii care iau şpagă sau sunt mână în mână cu clanurile interlope sunt cazuri izolate care sunt eliminate “prin sistemul nostru imunitar”, potrivit Agerpres.

“Categoric trăim într-o ţară sigură, pentru că nu putem semnul egal între astfel de exemplare, astfel de uscături ale sistemului şi cei 129.000 de angajaţi. Sunt cazuri izolate, pe care noi le eliminăm prin sistemul nostru imunitar. S-a întâmplat asta la Sibiu, la Suceava, la Timişoara, la Botoşani. (…) Indiferent despre cine este vorba, că vorbim de amărâţii ăia care au transportat la bancomat un cetăţean ca să ia şpagă, să îşi poată ridica bani să ia şpagă, de neimaginat, fie că vorbim de şefi de la vârful structurilor, toţi vor răspunde în faţa legii dacă o încalcă”, a spus Bode la Palatul Parlamentului, întrebat dacă România mai este o ţară sigură, în condiţiile în care au fost mediatizate cazuri de poliţişti care sunt mână în mână cu clanuri interlope şi primesc şpagă.

Acesta a menţionat că România are capacitatea de a asigura protecţia graniţelor Uniunii Europene, în special pe zona de Vest, unde se confruntă cu un număr tot mai mare de migranţi.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care se desfăşoară ancheta de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crişan a murit în urma exploziei maşinii în care se afla, Bode a spus că Parchetul General coordonează acea anchetă.

“Vă asigur că specialiştii Ministerului Afacerilor Interne colaborează foarte bine cu Parchetul General şi livrează tot ceea ce li se solicită în vederea soluţionării acestui caz. Lucrăm foarte bine cu partenerii internaţionali, este o ancheta extinsă”, a afirmat acesta.

Ministerul Public: 167 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Mehedinți, Timiș, Cluj și Dolj – grupări de contrabandă cu ţigarete, protejate de poliţişti

 

BVBStiri BVB

ZENTIVA S.A. (SCD) (24/09/2021)

Convocare AGAO - 1 noiembrie 2021

Turbo Long on Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA (RCSNGTL1) (24/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 12:35 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (24/09/2021)

Semnarea unui contract de vanzare-cumparare pentru One Athenee

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (23/09/2021)

Retragere autorizatie administrator de risc