Update articol:

Bode: Suntem determinaţi să respectăm condiţiile Memorandumului pentru combaterea riscurilor de securitate cibernetică generate de furnizorii 5G

Suntem determinaţi să respectăm condiţiile Memorandumului pentru combaterea riscurilor de securitate cibernetică generate de furnizorii 5G şi vom colabora cu toate instituţiile, cu mediul privat şi cu societatea civilă, pentru a asigura succesul licitaţiei pentru spectrele 5G, a declarat, miercuri, ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, la audierile din comisiile de specialitate reunite, din Parlament.

“Ne-am asumat prin programul de guvernare ca, în perioada următoare, să avem în vedere asigurarea condiţiilor optime pentru lansarea licitaţiei pentru spectrele 5G. Vreau să subliniez, încă o dată, că suntem determinaţi să respectăm condiţiile Memorandumului pentru combaterea riscurilor de securitate cibernetică generate de furnizorii 5G. Vom colabora cu toate instituţiile cu responsabilităţi, cu mediul privat, cu societatea civilă, pentru a asigura succesul licitaţiei pentru spectrele 5G şi al investiţiilor pe termen lung în tehnologia 5G. Vă asigur că România se va înscrie în trendul european şi mondial de introducere a noilor reţele şi tehnologii 5G”, a declarat Bode.

 

SUA îndeamnă UE să utilizeze echipamente 5G produse de Ericsson, Nokia şi Samsung, în detrimentul Huawei

BVBStiri BVB

UAMT S.A. (UAM) (30/10/2020)

Raport semestrial consolidat S1 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (30/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.10.2020

ALRO S.A. (ALR) (30/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017