Update articol:

Boris Johnson: “A trata cu Putin e ca şi cum ai negocia cu un crocodil când îți ține piciorul în fălci”

Boris Johnson Boris Johnson

Boris Johnson, Premierul Marii Britanii, a sugerat că discuțiile cu Rusia pentru a pune capăt războiului ar putea eșua, scrie BBC.

Boris Johnson a spus că a avea de-a face cu președintele Rusiei Putin este ca și cum ai negocia cu un „crocodil când îți ține piciorul în fălci”.

Adresându-se reporterilor în timpul unui zbor către India, premierul Marii Britanii a sugerat că Putin ar putea căuta să negocieze doar dacă ar câștiga o poziție de forță în Ucraina. Dar el a avertizat că liderul rus ar putea încerca apoi să lanseze un nou asalt asupra capitalei Kiev.

În ceea ce privește partea ucraineană, Johnson crede că președintele Zelensky vrea să vadă forțele ruse expulzate din estul Ucrainei. Dar este de părere că Zelensky va lua în considerare să vorbească despre Crimeea – o peninsulă care a fost anexată de forțele ruse în 2014.

În orice caz, el a spus că este la latitudinea oamenilor să decidă asupra viitorului lor. „Nimic nu ar trebui să fie decis cu privire la Ucraina fără Ucraina”, a spus el.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative