Update articol:

CC@ONE Properties Invest AG din Elveția a plasat un instrument financiar în valoare nominală de 50 de milioane de euro

Claudio Cisullo Claudio Cisullo

CC@ONE Properties Invest AG, firmă de investiții activă pe plan internațional, a finalizat cu succes plasamentul privat al unui instrument financiar garantat în valoare nominală de 50 de milioane de euro. Societatea a fost înființată de CC Trust AG, o societate de familie cu activitate internațională deținută de antreprenorul elvețian Claudio Cisullo, și One United Properties SA, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România fondat de antreprenorii români Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Societatea are ca obiectiv atragerea de capital internațional pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale sustenabile ale One United Properties în Romania.

Emisiunea reprezintă un pas important pentru CC@One Properties Invest AG după înființarea sa la sfârșitul anului 2020, cu obiectivul de a atrage investiții de până la la 500 de milioane de euro în următorii ani. Sumele subscrise vor fi investite în dezvoltări imobiliare rezidențiale sustenabile aflate în fază de dezvoltare și / sau construcție din portofoliul One United Properties, în România, țară cu una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa și cu o puternică redresare post-covid, cu o creștere a PIB-ului estimată de FMI de 7% în 2021.

Claudio Cisullo, Președinte al Consiliului de Administrație al CC@One Properties Invest și Președinte al Consiliului de Administrație One United Properties declară: „Am fost încântați să primim subscripții de la 22 de investitori elvețieni și internaționali și să încheiem prima noastră strângere de fonduri cu un astfel de succes. Aceasta este confirmarea încrederii în activitatea One United Properties și în noua noastră companie de investiții, care oferă acces direct la o piață europeană în creștere dinamică, precum și o oportunitate de investiții durabile în active reale, premium.”

Victor Căpitanu, Cofondator One United Properties: „Închiderea cu succes a acestei investiții confirmă nu numai potențialul pieței imobiliare sustenabile din România, ci și încrederea investitorilor internaționali în compania noastră și recunoașterea brandului nostru pe plan extern. Aceste investiții vor contibui la accelerarea planurilor de dezvoltare pentru proiectele noastre rezidențiale.”

Entitatea emitentă este o filială privată înregistrată la Bursa de Valori din Luxemburg, iar instrumentul emis este înregistrat la Euroclear și Clearstream.

CC@ONE Properties Invest AG este o firmă de investiții activă pe plan internațional, cu sediul în Elveția, fondată de CC Trust Group AG, o societate de familie deținută de antreprenorul în serie elvețian Claudio Cisullo, și One United Properties, dezvoltatorul de proiecte imobiliare sustenabile fondat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Strategia acestei companii este aceea de a atrage investiții în proprietăți imobiliare rezidențiale, de birouri și comerciale dezvoltate de One United Properties în locații exclusiviste din România.

 

BVB | Știri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (29/09/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017(R) 05.05.2023_29.09.2023

CEC 2028 EURO (CECRO28E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023