Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

CEC Bank a obținut Premiul pentru digitalizarea serviciilor bancare, la Gala Financial Intelligence 2020 (video)

CEC Bank a obținut Premiul pentru digitalizarea serviciilor bancare, la Gala Financial Intelligence 2020.

Mugur Podaru, director operațiuni la distanță la CEC Bank, a declarat: “Vă mulțumesc pentru acest premiu, dar și pentru ceea ce ați făcut în ultimii ani. Ați reușit să creșteți o publicație care a devenit relevantă pe piață și văd multă ambiție și efort pentru a organiza această Gală într-un an în care pandemia ne-a afectat pe toți.

2020 a fost un an plin pentru CEC Bank, pe de o parte din cauza pandemiei, pe de altă parte datorită faptului că avem un plan foarte ambițios de modernizare și repoziționare a CEC Bank în sistemul bancar. Pandemia a accelerat digitalizarea serviciilor bancare, iar noua normalitate în sistemul bancar în mod cert va include și digitalizarea, alături de interacțiunea umană care, cu siguranță, nu va dispărea, ci se va reinventa cu ajutorul tehnologiei pe care o folosim din ce în ce mai intens.

 

În 2020, CEC Bank a făcut un salt de 3-5 ani în ceea ce privește digitalizarea serviciilor. Suntem printre primele bănci din România care au implementat deschiderea online a conturilor, am lansat plățile instant, Google Pay și Apple Pay, fiind printre primii din Români care au făcut asta. De asemenea, ne-am modernizat platformele de internet și mobile banking și cu siguranță nu ne vom opri aici.

Faptul că primim acest premiu este o confirmare că eforturile noastre sunt vizibile în piață. Pentru asta mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat”.

Prin procesele de digitalizare initiate din luna martie a acestui an, CEC Bank a făcut un salt de 2-3 ani în calitatea serviciilor acordate persoanelor fizice. De la distanță, în 5 minute și 8 secunde îți poți deschide cont la CEC Bank, fără hârtii sau drumuri suplimentare. De la începutul anului au fost lansate și plățile cu cardul direct de pe mobil- prin Apple Pay și Android, integrarea cu ghiseul.ro care permite vizualizarea și plata taxelor printr-un singur click din aplicația de mobile banking, autentificarea biometrică pentru plățile online cu cardul.

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (20/10/2021)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R)

PROMATERIS S.A. (PPL) (20/10/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 14.10.2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (20/10/2021)

Moody s acorda Companiei ratingul Baa3, perspectiva stabila

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (20/10/2021)

Hotarari AGA O & E - 20 octombrie 2021