Update articol:

Cefin Trucks a devenit și service autorizat pentru Ford vehicule comerciale ușoare

Centrul de reparații vehicule comerciale din București Cefin Trucks a devenit și service autorizat pentru Ford vehicule comerciale ușoare, în plus față de serviciile pe care le ofereau (reparații pentru camioane și remorci, reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci), potrivit unui comunicat de presă.

La începutul anului, Cefin Trucks anunța ca obiectiv extinderea portofoliului de servicii, printre acestea aflându-se și dezvoltarea rețelei de service-uri autorizate și o rețea multimarcă în cooperare cu partenerii de service.

Cefin Trucks a anunțat completarea rețelei sale de service cu un set de servicii post-vânzare, prin cele 19 centrele din București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț.

Începând cu luna aprilie, Cefin Trucks oferă servicii de reparație Ford LCV în sediul central din Comuna Chiajna: lucrări de mentenanță și întreținere periodică; reparații motoare și cutii de viteze; reparații și verificări frâne, direcție, articulații; redresări șasiuri și structuri; operațiuni de tinichigerie; operațiuni de vopsitorie; reparații suprastructuri; posibilități de tractare rapidă în service, cu autovehicul specializat, se mai anunță în comunicat.

“Ne bucurăm că am reușit să păstrăm promisiunea către partenerii noștri, chiar și în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, aceea de a extinde serviciile de reparații Cefin Trucks în noi centre din țară dar si către clienții Ford LCV. Investim permanent în organizația noastră, atât în oameni și sisteme integrate, în zona de vânzări, cât și în dezvoltarea rețelei de service”, a declarat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

“Considerăm o oportunitate integrarea în activitatea de service Cefin Trucks a serviciilor de reparator autorizat pentru vehicule comerciale ușoare Ford. Cu peste 20 de ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, fiind cel mai mare centru de reparații vehicule comerciale din București, și cu peste 7500 de ore de manoperă facturate clienților noștri de o echipă de peste 90 de tehnicieni specializați, avem expertiză și toate instrumentele necesare și pentru a dezvolta această divizie de service dedicată Ford LCV. Ne dorim să devenim un partener de încredere pentru companiile ce dețin în flota lor și vehicule comerciale Ford Transit. De asemenea planul de dezvoltare al rețelei de service-uri proprii, partenere sau independente este foarte important pentru noi, pentru a fi alături de clienții nostri acolo unde au nevoie de noi” , a declarat Ionel Bălașa – Aftersales Director Cefin Trucks

Toate vehiculele Ford Trucks livrate în România sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat, anunță reprezentanții companiei.

Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol.
Cefin Trucks a atins în 2019 o cifră de afaceri de 60 de milioane de Euro, cu activitățile de vânzare și service, față de 43 de milioane de Euro în 2018.
Obiectivele Cefin Trucks pentru anul 2020 includ depășirea pragului de 10% a cotei de piață Ford Trucks, în creștere de la 8,1% în 2019.

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021