Update articol:

Cel mai important târg de tehnologii şi dispozitive mobile – Mobile World Congress de la Barcelona – nu va mai avea loc anul acesta, din cauza fricii de coronavirus

Cel mai important târg de tehnologii şi dispozitive mobile, Mobile World Congress (MWC 2020) de la Barcelona, a fost anulat în acest an, deoarece mulți dintre cei mai mari expozanți ai săi se retrag din cauza temerilor legate de răspândirea coronavirusului, potrivit Bloomberg .

GSM Association, organizaţia responsabilă cu organizarea acestui târg, a decis să renunţe pe ultima sută de metri la organizarea ediţiei din acest an.

“Preocuparea globală cu privire la focarul de coronavirus, îngrijorările legate de  călătorii și alte circumstanțe fac imposibilă organizarea evenimentului de către GSMA”, a declarat John Hoffman, CEO al GSMA.

MWC 2020 urma să aibă loc în perioada 24-27 februarie, ca în fiecare an, la Barcelona.

Cu o săptămână în urmă, LG a fost primul mare nume care a anunțat că nu va participa la MWC. În zilele următoare, alte companii importante de tehnologie, inclusiv AT&T, Facebook și Amazon, și-a anulat participarea la evenimentul anual.

Companiile care s-au retras au menționat riscul pentru sănătate pe care coronavirusul îl poate reprezenta în cazul acestui târg, care atrage peste 100.000 de participanți din întreaga lume.

Alte companii care s-au retras sunt ZTE, Ericsson, Nvidia, Intel, Sony, Cisco, Nokia, NTT Docomo şi Vivo.

Se estimează că anularea târgului ar aduce pierderi de 500 milioane de dolari pentru oraşul gazdă, Barcelona.

Coronavirusul a ucis până acum peste 1.000 de oameni şi a infectat peste 42.000. Deşi cele mai multe cazuri sunt în China, infecţii au fost raportate până acum în cel puţin 25 de ţări.

 

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)