Update articol:

Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), companie globală de top în domeniul nutriției, a anunțat că centrele sale de inovație și producție din Winston-Salem, Carolina de Nord și Lake Forest, California au obținut certificarea ISO 45001 Occupational Health and Safety Standard din partea NSF-ISR, reprezentând o recunoaștere a succesului companiei în ceea ce privește protecția sănătății și securității angajaților săi, potrivit unui comunicat de presă.

Aceasta este a treia certificare acordată de NSF International, un laborator independent la nivel global, pentru ambele unități care operează în conformitate cu Bunele practici de producție (GMP) din SUA și cu standardele de reglementare aplicate suplimentelor alimentare, produselor acidifiante și produselor alimentare. Consemnarea GMP demonstrează faptul că, compania respectă cele mai bune practici de la nivelul industriei în ceea ce privește conținutul produselor și corectitudinea etichetării. Laboratorul companiei pentru controlul calității menține și acreditarea extrem de apreciată ISO/IEC 17025 acordată de Asociația Americană pentru Acreditarea Laboratoarelor, se mai anunță în comunicat.

„Procesul de certificare în baza standardelor ISO este exigent, de aceea fiecare membru al echipei trebuie să fie dedicat în atingerea obiectivelor privind calitatea și securitatea”, a declarat Mark Schissel, executive vice president Worldwide Operations. „Prin obținerea certificării ISO 45001, am demonstrat angajamentul nostru continuu față de excelență și de cele mai bune practici pentru a susține un mediu de lucru mai sănătos și mai sigur”.

Herbalife Nutrition operează prin cinci centre de inovație și producție Herbalife la nivel mondial și peste 12 laboratoare funcționale care desfășoară activități de cercetare, asigurare a calității sau testare a produselor.

Prima unitate de inovație și producție a companiei, Lake Forest, găzduiește un spectrometru de rezonanță magnetică nucleară și un aparat de secvențiere genetică, precum și alte instrumente de ultimă oră utilizate pentru a analiza identitatea și compoziția ingredientelor, care se regăsesc de obicei în centrele de cercetare.

Centrul Winston Salem, deschis în 2014, este o unitate de producție de aproximativ 800.000 sq ft (74.350 metri pătrați) din Carolina de Nord, suprafață echivalentă cu 14 terenuri de fotbal, cu peste 750 de angajați, care produce aproximativ 400.000 unități pe zi.

Suplimentar certificărilor obținute pentru unitățile sale și procedurile aplicate în laborator, compania deține certificări și pentru numeroase dintre produsele sale, inclusiv standardul NSF/ANSI 173, singurul Standard Național American pentru suplimentele alimentare, precum și pentru programul NSF Certified for Sport®, care presupune verificarea produselor ca acestea să nu conțină niveluri periculoase de contaminanți, substanțe interzise sau agenți de mascare.

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (06/12/2021)

Structura actionariat la data de 30.11.2021

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/12/2021)

Decizia Consiliului de Administratie cu privire la majorarea capitalului social

ELECTROARGES SA (ELGS) (06/12/2021)

Notificari Alfred Karcher SE & Co. KG

TERAPLAST SA (TRP) (06/12/2021)

Decizia CA privind demararea programului de rascumparare actiuni proprii

CEMACON SA (CEON) (06/12/2021)

Schimbare in Managementul societatii