Update articol:

Ciolacu: Două soluţii pentru USR PLUS – ieşiţi de la guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD

Marcel Ciolacu Foto Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, transmite, miercuri, reprezentanţilor USR PLUS să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a social-democraţilor.

“Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat spune că “aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor”, când românii “plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna”.

Declaraţia a fost transmisă în contextul în care şedinţa de guvern a fost suspendată, urmând să fie reluată la ora 19,00.

Premierul Florin Cîţu ar fi dorit să introducă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Executivului Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, care însă nu are toate avizele necesare, conform unor surse oficiale.

Miercuri, premierul a susţinut că procedurile de avizare pentru Programul “Anghel Saligny” au fost respectate. “Am întrebat Secretariatul General dacă procedurile legate de avizare au fost respectate şi au fost respectate. (…) Nu s-a adoptat pentru că aveam un aviz de la Finanţe cu observaţii, care este în procesare, şi a trebuit să vin aici la şedinţa de grup. Vom reveni la ora 19,00, când va fi aprobat”, a explicat Cîţu.

Scandal în coaliţia de guvernare pe Programul Saligny

 

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (17/01/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 10-14 ianuarie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/01/2022)

Declaratii reprezentanti Chimcomplex la eveniment listare Piata Reglementata

ALTUR S.A. (ALT) (17/01/2022)

Hotararea AGA O 17.01.2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/01/2022)

Transfer Chimcomplex Borzesti pe Piata Reglementata