Update articol:

Ciolacu susţine că Planul de relansare economică al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Foto Facebook Foto Facebook

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern, copiază programul de guvernare al social-democraţilor.

“Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică – n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

RECLĂDIM ROMÂNIA – PLANUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII ȘI RELANSARE ECONOMICĂ (vezi documentul)

El a reiterat intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură în Parlament, dar nu a spus când se va întâmpla acest lucru.

Claudiu Năsui: Planul de relansare propus de PNL – O salată plină cu scheme de subvenţii din banii contribuabililor, combinată cu veşnica ciorbă reîncălzită a investiţiilor în prag de alegeri/ Se reia chiar şi ideea eşuată a domnilor Dragnea şi Vâlcov a unui fond suveran de investiţii

“În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru – este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului”, a menţionat liderul PSD, citat de agerpres.

Ciolacu a afirmat că este constituţională depunerea unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară. 

BVBStiri BVB

UAMT S.A. (UAM) (30/10/2020)

Raport semestrial consolidat S1 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (30/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.10.2020

ALRO S.A. (ALR) (30/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017