Update articol:
Parlamentare 2020

Cioloş: E momentul să apropiem Parlamentul de societatea românească (video)

Cioloş: E momentul să apropiem Parlamentul de societatea românească

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat duminică, la Zalău, la ieşirea de la urne, că Parlamentul trebuie să se apropie de societatea românească, motiv pentru care a votat pentru oameni noi în politică.

“Am votat şi de data aceasta pentru oameni noi în politică, oameni care nu-şi doresc hoţia sunt nicio formă a ei, oameni care merg în Parlamentul ca să construiască şi nu pentru privilegii, privilegii care, de altfel, trebuie date de-o parte pentru că e momentul să apropiem Parlamentul României de societatea românească şi împreună să facem schimbările care le dorim. (…) Cu siguranţă, după această pandemie, va trebui să reconstruim România şi atunci e important să reconstruim pe baze sănătoase, să reconstruim cu oameni oneşti şi cu oameni competenţi, să punem politica la locul ei, să lucreze pentru oameni şi nu să împânzească toată administraţia publică şi să dirijeze avuţia naţională în alte direcţii. Pentru asta sper să avem astăzi cât mai mulţi români care să iasă la vot”, a afirmat Cioloş.

El a adăugat că se votează în condiţii de siguranţă. “Cred că merită să dăm câteva zeci de minute sau o oră din viaţa noastră pentru ca în următorii patru ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus şi noi contribuţia la ceea ce urmează să se întâmple”, a transmis copreşedintele USR PLUS, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (26/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/01/2021)

Modificarea caracteristicilor etapei a doua a programului de rascumpare actiuni

TERAPLAST SA (TRP) (26/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Sem II 2020