Update articol:

Cîţu: Furnizorii de energie care încearcă să încarce nejustificat facturile la energie ar putea să își piardă licențele

Florin Citu

Furnizorii de energie care încearcă să încarce nejustificat facturile la energie ar putea să își piardă licențele, în contextul creșterilor de prețuri anunțate și al controalelor demarate de autorități, a declarat premierul Florin Cîţu, la Digi 24.

„Am cerut ca acolo unde există companii care folosesc această situație și încarcă abuziv facturile cetățenilor să intervină imediat. S-au făcut echipe mixte, de la ANRE și ANPC, care primesc de la cetățeni informații, le vor verifica și și acolo unde există probleme le-am spus să fie fără milă. Trebuie să intervenim imediat. Ne uităm să modificam legislația să suspendăm licența, dacă există astfel de practici”, a declarat prim-ministrul la Digi24, potrivit stiripesurse.ro.

Autoritatea Naţională de Reglementară în Energie (ANRE) şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au demarat o serie de controale la furnizorii de energie electrică şi de gaze naturale.

 

Recomandări pentru consumatori din partea conducerii ANPC în contextul neregulilor apărute pe piaţa de energie electrică

 

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii