Update articol:

Cîţu: În acest moment există o majoritate parlamentară testată şi votată – USR-AUR-PSD

Premierul Florin Cîţu a anunţat că PNL nu a mers la Cotroceni cu o propunere de premier, întrucât nu are o majoritate parlamentară, însă există o altă  majoritate parlamentară testată şi votată – USR-AUR-PSD.

”La consultările de la Cotroceni am spus foarte clar că în acest moment nu avem o majoritate și atunci nu am venit cu propunere de premier. Am spus că s-a format o nouă majoritate între PSD-USR-AUR, a fost validată, testată şi votată prin moțiunea de cenzură”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a exclus ca partidul său să-l susțină pe Dacian Cioloș premier, având în vedere că USR a votat moțiunea. „Avem o decizie în BEx foarte clară care spune că, dacă USR votează moțiunea împotriva PNL, nu putem să mergem la guvernare cu USR. În același timp, PNL este responsabil. Atunci când vom avea ajoritate, vom da și premierul. Vom merge în continuare și vom negocia”, a spus Cîțu.

“În același timp vreau să îi asigur pe toți românii că PNL, alături de colegii de la UDMR își va face în continuare datoria și va admnistra această perioadă dificilă prin care trece România”, a mai spus Florin Cîțu.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (25/10/2021)

Depunere prospect emisiune obligatiuni spre aprobare ASF

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Inregistrarea la Registrul Comertului a reducerii capitalului social

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/10/2021)

Raport privind rezultatele operationale cheie preliminare 9 luni 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021