Update articol:

Clotilde Armand, în faţa One Modrogan: Voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construcţie și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții (video)

Voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației pentru construcţia din Aleea Modrogan nr. 1A și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții, a anunţat în această dimineaţă Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Aceasta a scris: “În această dimineață am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucureștiului și am văzut șantierul de acolo. Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire.
Alături de mine venit și domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Păiuși care a început deja demersurile de verificare a documentației elaborată de funcționarii din Primăria Sectorului 1. Eu voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construire și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții.
Avem zero toleranță față de cei care aleg să distrugă moștenirea impresionantă a Bucureștiilor”.

Potrivit filmului postat de Clotilde Armand, este vorba de compania One United Properties care va dezvolta în zona aleea Modrogan un proiect rezidențial exclusivist, format din 3 blocuri cu regim redus de înălțime (3 etaje cu 4 retras). 

Vezi video aici:

 

 

 

 

BVB | Știri BVB

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (02/12/2022)

Desfasurare licitatie conform Hotarare AGEA 17.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/12/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022