Update articol:

Clotilde Armand, în faţa One Modrogan: Voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construcţie și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții (video)

Voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației pentru construcţia din Aleea Modrogan nr. 1A și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții, a anunţat în această dimineaţă Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Aceasta a scris: “În această dimineață am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucureștiului și am văzut șantierul de acolo. Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire.
Alături de mine venit și domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Păiuși care a început deja demersurile de verificare a documentației elaborată de funcționarii din Primăria Sectorului 1. Eu voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construire și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții.
Avem zero toleranță față de cei care aleg să distrugă moștenirea impresionantă a Bucureștiilor”.

Potrivit filmului postat de Clotilde Armand, este vorba de compania One United Properties care va dezvolta în zona aleea Modrogan un proiect rezidențial exclusivist, format din 3 blocuri cu regim redus de înălțime (3 etaje cu 4 retras). 

Vezi video aici:

 

 

 

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (19/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2021)

Litigiu fost Director Executiv Guvernanta Corporativa

ALTUR S.A. (ALT) (18/10/2021)

Hotarare AGA E 18.10.2021