Update articol:

Clubferoviar.ro: Decizia de atribuire de la licitația pentru tramvaie a Primăriei Capitalei, anulată de CNSC

primaria capitalei

Decizia de atribuire de la licitația pentru tramvaie organizată de Primăria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnați câștigători, a fost anulată de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, potrivit clubferoviar.ro.

CNSC obligă Primăria Municipiului București la reevaluarea ofertei Durmazlar Makia Sanayi Ve Ticaret Aș, în termen de 20 de zile de la primirea deciziei. De asemenea, CNSC obligă Primăria Capitalei la plata sumei de 35.000 de lei către Astra Vagoane Călători SA, reprezentând cheltuielile cu avocații.

Decizia CNCS este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere în termen de zece zile lucrătoare de la comunicare.

Conducerea Astra Vagoane Arad ne-a declarat recent că  vrea să conteste licitaţia organizată de Primăria Bucureşti pentru achiziţia a 100 de tramvaie şi care a fost câştigată de compania turcească  Durmazlar.     

Gheorghe Florin Sîrbu, Director general/Președinte CA Astra Vagoane Călatori SA, ne-a spus că tramvaiele din Turcia sunt fabricate după alt concept și nu se încadrează în prevederile Caietului de Sarcini. De asemenea, Astra Vagoane spunea că este ciudat cum a fost secretizată întreaga ofertă a turcilor. 

La licitația organizată de Primaria București s-au înscris Durmazlar Makine Sanayi ve Ticaret A.S., Turkey şi consorţiul format din Astra Arad şi compania chineză CRRC. 

 

Gheorghe Sîrbu, Astra Vagoane Călători: „Tramvaiele Durmazlar din Turcia sunt fabricate după alt concept, nu se încadrează în prevederile Caietului de Sarcini”

 

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni