Update articol:

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, după scandalul sexual în care este implicat

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, după scandalul sexual în care este implicat.

PSD a anunţat: “De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”.

Imagini în care deputatul apare în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

Primarul Elena Lasconi: Am decis retragerea medaliei ‘Câmpulung 500’ deputatului PSD Aurel Bălăşoiu

Primarul Elena Lasconi a anunţat sâmbătă seara că a decis să îi retragă medalia “Câmpulung 500” deputatului PSD Aurel Bălăşoiu, decernată cu ocazia festivităţii oficiale “Zilele Câmpulungului” de anul acesta.

“Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta. Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare şi recunoaştere. Deputatul PSD nu o merită. Aşa că va trebui să o înapoieze”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Legislativ. Aurel Bălășoiu s-a născut pe 24 februarie 1960, în comuna Rociu, județul Argeș, România). A condus localitatea sa natală, ca primar, din 2004 până în 2020.

BVB | Știri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (08/12/2022)

Raspunsuri la intrebarile primite din partea comunitatii de investitori

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (08/12/2022)

Disponibilitate vot online si program AGOA 16/19.12.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2022)

Document informare - alocare actiuni