Update articol:

Congres PNL/ Florin Cîţu: România are nevoie de liberalism. Vreau să fiți mândri că sunteți liberali. Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!

România are nevoie de liberalism, a declarat premierul Florin Cîţu, sâmbătă, la Congresul PNL, în timpul prezentării moţiunii cu care candidează la şefia partidului – “România liberală”.

Premierul a fost întrerupt din discursul său de către susţinătorii lui Ludovic Orban, care l-au huiduit şi i-au cerut demisia din funcţia de prim-ministru.

Actualul preşedinte al PNL a făcut apel la sală să înceteze cu acest comportament.

“Cei care strigaţi ‘demisia!’ ştiţi că înseamnă să vă daţi jos propriul guvern. Da, numai Dragnea făcea asta. PNL este viu şi asta trebuie să vadă toţi românii. Vă salut pe toţi, dragi colegi liberali. O campanie lungă şi dificilă, nu-i aşa? Aşa e, dar eu vă spun că nu regret nimic din această campanie, pentru că în această campanie am văzut România, am văzut ce au nevoie românii şi am văzut că au nevoie de liberalism, România are nevoie de liberalism”, a afirmat Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Pe mine nu o să mă vedeţi niciodată în ipostaza de a forţa o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern”.

“Vă garantez că atâta timp cât voi fi preşedinte al PNL, deciziile le vom lua împreună. Sunt un liberal convins şi mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut, nu au vrut sau nu au putut alţii să o facă. (…) Voi lupta pentru refacerea coaliţiei de guvernare, dar niciodată nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat. Noi suntem liberali şi trebuie să ne purtăm ca atare.

Eu sunt un liberal convins şi în orice poziţie am fost mi-am făcut bine treaba. Am început spălând vase în SUA ca să mă întreţin în facultate și am ajuns să fac parte din echipe de conducere în bănci naționale sau în sectorul privat. Pentru că am muncit și nu am făcut compromisuri. Respect munca şi cred în spiritul antreprenorial al românilor. Sunt astăzi aici pentru că respect principiile liberale. Nu fac compromisuri. Pentru mine proprietatea privată e sfântă, iar antreprenorii sunt eroi.

Sărăcia trebuie eradicată din România şi vă garantez că doar noi liberalii avem soluţia. Se numeşte România liberală. Eu nu vă voi propune niciodată să facem din PNL o copie a PSD”, a mai declarat Cîţu.

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (21/10/2021)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (21/10/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 15/16 noiembrie 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (21/10/2021)

Prelungire mandate membri Directorat, numire membru provizoriu CS

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/10/2021)

Importanta utilizarii votului prin corespondenta AGA 28.10.2021

IAR SA Brasov (IARV) (21/10/2021)

Schimbare Componentei Consiliului de Administratie