Update articol:

CONSILIUL CONCURENȚEI A AUTORIZAT PRELUAREA DENTOTAL PROTECT SRL DE CĂTRE ABRIS CEE MID-MARKET FUND III LP

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Abris CEE Mid-Market Fund III LP preia compania Dentotal Protect SRL, prin intermediul companiei DAKR Holdings Limited.

Abris CEE Mid-Market Fund III LP, care face parte din Grupul Abris,  are ca obiect de activitate achiziţionarea de participaţii în diverse societăţi cu sediul social în Europa Centrală şi de Est.

Grupul Abris este prezent pe piaţa din România în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deșeurilor, producţia de fibre din poliester, producţia de hârtie tissue (igienico-sanitară), producţia de etichete pentru ambalaje, producţia de hrană pentru animale, prelucrarea peștelui, servicii financiare, gestiunea datoriilor preluate, cumpărarea și vânzarea de autoturisme uzate și servicii conexe, producţia și distribuţia umpluturilor dermice și a dispozitivelor pe bază de energie, fabricarea echipamentelor de depozitare și soluţii de depozitare.

DAKR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris.

Dentotal Protect SRL este un distribuitor de consumabile și echipamente pentru cabinete și laboratoare stomatologice.

Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)