Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Fameccanica Data de către Angelini Holding

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Angelini Holding S.p.A., Italia, preia Famecccanica Data S.p.A., Italia, se arată într-un comunicat al autorităţii de concurenţă.

La nivel mondial, activitatea Grupului Angelini este structurată pe 6 paliere: produse farmaceutice, parfumerie şi îngrijire a pielii (frumuseţe), produse de îngrijire personală, produse de întreţinere a ţesăturilor şi de îngrijire casnică (prin societatea Fater), producţia şi comercializarea vinurilor fine, maşini pentru producţia şi ambalarea produselor de unică folosinţă de igienă (prin societatea Fameccanica), alimente pentru copii (prin intermediul unui joint-venture cu Hero Group).

În România, Grupul Angelini activează prin intermediul a două subsidiare: Angelini Pharmaceuticals România (activă pe segmentul produse farmaceutice) şi Fater Central Europe (activă pe segmentul îngrijire personală, produse pentru întreţinerea ţesăturilor şi produse de îngrijire casnică).

Fameccanica are ca obiect principal de activitate fabricarea de produse industriale, maşinării. Fameccanica deţine controlul administrativ şi corporativ al Fameccanica Group – centru de dezvoltare şi proiectare a tuturor platformelor tehnologice Fameccanica pentru fabricarea de maşinării inovatoare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (01/07/2022)

Implementare plan incentivare SOP2020

RCB GOLD (RCGLD) (01/07/2022)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (01/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (01/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (01/07/2022)

Publicarea Raportului de Sustenabilitate aferent anilor 2020-2021