Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea High-Tech Systems & Software de către Kaseke Limited

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software şi, indirect, firma Winsoft Suport, potrivit unui comunicat de presă.

Kaseke face parte din grupul Penta Investments care este prezent în România în mai multe sectoare de activitate, printre care: comercializarea de produse farmaceutice şi parafarmaceutice (A&D Pharma Holdings, Elatis Farma, Fundaţia Sensiblu, Mediplus Exim, Sensiblu), jocuri de noroc (pariuri sportive – Fortuna Bet Holding, Bet Zone, Public Slots, Slot Arena, Fortuna Bet Shops Holding).

High-Tech Systems & Software SRL dezvoltă şi implementează soluţii software la cerere, dezvoltă aplicaţii software proprii, livrează infrastructură hardware, furnizează servicii de mentenanţă şi suport pentru serviciile IT&C pe care le dezvoltă.

Compania Winsoft Suport este deţinută de High-Tech Systems & Software şi dezvoltă soluţii software proprii şi la cerere, furnizează servicii de mentenanţă pentru soluţiile software proprii, prestează servicii de consultanţă pentru farmacii şi servicii de prelucrare de date statistice pentru farmacii.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (17/09/2021)

Actionari cu drept de vot suspendat in AGOA si AGEA - 20/21.09.2021 - EN

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (17/09/2021)

Solutii finantare ale planului investitional in RET al Transelectrica 2021-2025

CONTED SA (CNTE) (17/09/2021)

Hotarari AGA E 17 Septembrie 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (17/09/2021)

Actionari cu drept de vot suspendat in AGOA si AGEA - 20/21.09.2021