Update articol:

Consultări la Cotroceni -Simion: Am hotărât să propunem ţării un nume de prim-ministru, domnul Călin Georgescu

Foto Facebook Foto Facebook

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat luni că a venit la întâlnirea de la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru – Călin Georgescu.

“Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, văzând că partidele de pe locul unu, doi şi trei nu au venit cu nume convingătoare, am hotărât noi să propunem ţării un nume de prim-ministru, domnul Călin Georgescu. Aş vrea să mă adresez alegătorilor PSD, dacă sunt mulţumiţi de propunerea pe care PSD a făcut-o şi să facă o comparaţie între Alexandru Rafila, cel care a fost de acord cu închiderea noastră în case şi cu măsuri abuzive împotriva bătrânilor noştri, să-l compare pe Alexandru Rafila cu Călin Georgescu”, a precizat Simion, citat de Agerpres.

El a adăugat că ceea ce îl recomandă pe Călin Georgescu pentru această funcţie sunt experienţa internaţională şi cele trei elemente pe care AUR le cere de la conducătorii României – “să fie patrioţi, iubitori de neam, să fie cinstiţi, integri şi să fie buni profesionişti”.

Delegaţia Alianţei România Unită la consultările de la Cotroceni i-a făcut un “cadou” preşedintelui Klaus Iohannis. Am venit chiar cu un cadou. I-am înmânat preşedintelui Iohannis o hartă a României Mari, o hartă a vegetaţiei României din perioada României Mari. A fost un semnal de alarmă cu privire la pădurile României”, a declarat George Simion, la ieşirea de la consultări.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

VRANCART SA (VNC) (30/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

MECANICA CEAHLAU (MECF) (30/05/2023)

Hotarari AGA O & E 30.05.2023