Update articol:
COMUNICAT

Corina Martin, FPIOR: Sute de mii de turiști români petrec Minivacanța de Rusalii în țară

Delta Dunarii

Destinațiile montane și balneare, destinațiile de turism rural, Delta Dunării și litoralul românesc sunt în topul preferințelor turiștilor, consideră Corina Martin, Secretar General Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), potrivit unui comunicat al federației.

Corina Martin a declarat: “Tichetele de vacanță sunt cel mai bun instrument de promovare a României turistice, în absența oricărei campanii de promovare din partea Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Deși, în continuare, promovarea turismului românesc nu este o prioritate pentru cei care administrează turismul la nivel național, tichetele de vacanță îi trimit pe români în România.

Cele mai solicitate sunt locațiile de 3 si 4* care oferă facilitați și servicii suplimentare pentru confortul turiștilor – indiferent de preț. Un număr foarte mare de locații de 4* și-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute stațiuni montane și în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%.

Peste 70.000 de turiști așteptați pe Litoral in VACANTA de Rusalii! Continuă ritmul foarte bun de rezervări și pentru această perioadă, dar și pentru întreaga vară.”

Cea mai solicitată stațiune este, desigur, Mamaia, unde tarifele pornesc de la 135 Ron/cameră/noapte în hoteluri de 3* (tarif fără mic dejun), până la 220 Ron/camera în hoteluri de 4*, cu mic dejun inclus și până la 500 Ron/noapte/cameră pentru cazare în regim All Inclusive.

Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 Ron/camera/noapte în locații de 3* și ajung la 500 Ron/camera/noapte in regim All Inclusive.

Urmează sudul Litoralului în preferințe, stațiuni precum Venus sau Saturn.

BVB | Știri BVB

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (25/09/2023)

Notificare majorare prag >33%

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (25/09/2023)

TTS a fost nominalizata pentru "European Small & Mid-Cap Awards 2023"

VES SA (VESY) (22/09/2023)

Retragerea dintr-o activitate principala