Update articol:
Electrification Alliance și un grup larg format din 100 de organizații  - apel la factorii de decizie din UE să accelereze promovarea consumului de energie electrică curată și regenerabilă

Corina Popescu, Preşedinte IRE: O industrie a energiei electrice eficientă, cu emisii reduse de carbon, care să asigure furnizarea acesteia la un cost sustenabil, pe o piață integrată, reprezintă „cheia” pentru o dezvoltare durabilă

Corina Popescu/ Sursa Facebook

Astăzi, Electrification Alliance și un grup larg format din 100 de organizații din sectoarele industriale majore și societatea civilă din Uniunea Europeană au făcut apel la factorii de decizie din UE să accelereze promovarea consumului de energie electrică curată și regenerabilă ca fiind strategia cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor efective pentru a face din Europa un continent neutru din punct de vedere climatic.

Corina Popescu, Preşedinte Institutul Naţional Român pentru Studiul Amenajării şi Folosirii Surselor de Energie – IRE, declară: “IRE se raliază Eurelectric, pentru care dezvoltarea durabilă și sustenabilă reprezintă obiectivul principal. O industrie a energiei electrice eficientă, cu emisii reduse de carbon, care să asigure furnizarea acesteia la un cost sustenabil, pe o piață integrată, reprezintă „cheia” pentru o dezvoltare durabilă. Dorim sa ne aducem contribuția la alinierea României la noile tendințe. Soluțiile sunt noile tehnologii, digitalizarea, informatizarea. Întreg pachetul european “Energie curată pentru toți europenii” are ca țintă principală consumatorul și nevoile acestuia”.

Eurelectric se numără printre membrii de fondatori ai Electrification Alliance care a fost fondată în 2017 cu principalul obiectiv de a pleda pentru recunoașterea electricității curate și inteligente ca fiind baza pentru o Europă eficientă şi decarbonizat. Printre companiile care au sprijinit înfiinţarea Electrification Alliance şi au semnat declaraţia de iunie 2017, din România a fost Societatea Energetică Electrica SA.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4