Update articol:

COS Târgoviște va sista producția și va concedia 1200 de angajați

COS Târgoviște, prin administrator special si administrator judiciar, a notificat oficial, in baza art. 69 (1) din Codul Muncii, cele doua sindicate existente in societate ca intentioneaza sistarea activitatii de productie pe termen nedefinit, respectiv desfiintarea unui numar mare de posturi, ceea ce va antrena o serie de concedieri colective, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București. Din analiza realizata se preconizeaza ca sistarea activitatii de productie va determina desfiintarea unui numar de aproximativ 1200 de posturi.

MAZUR INVESTMENTS deține 86% din companie, în timp ce statul român are 4%, potrivit informațiior disponibile la BVB.

Sindicatul Valahia a anunţat, joi, pe pagina de Facebook, că a primit o notificare de la conducerea COS Târgovişte cu privire la încetarea producţiei pe termen nedefinit şi că se va face concedierea colectivă care va viza aproximativ 1.200 de angajaţi, dar nu se precizează data de la care se vor face aceste concedieri, a scris digi24ro.

Sindicatele au mai fost anunţate despre imposibilitatea continuării producţiei în lipsa capitalului de lucru, precum şi de necesitatea de a nu creşte datoriile provenite din activitatea curentă şi epuizarea resurselor financiare din care s-ar fi putut asigura plata indemnizaţiilor de şomaj tehnic.

În luna februarie 2013 pentru Mechel Târgovişte a fost admisă cererea de reorganizare şi s-a deschis procedura generală a insolvenţei. Asta după ce, tot în luna februarie 2013, a fost făcută publică informaţia că Mechel şi-a vândut toate activele deţinute în România, pentru aproximativ 70 de dolari (230 de lei), companiei Nikarom SRL.

Tot în 2013 Mechel a anunţat că, la Târgovişte, se revine la denumirea de Combinatul de Oţeluri Speciale.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020