Update articol:

Cucşa, Comisia de Control SRI: Am descis să-l convoc marți la audieri, în Parlament, pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig

Directorul Serviciului Român de Informații va fi chemat în Parlament pentru a da explicații cu privire la informațiile deținute de președintele României privind predarea Ardealului Ungariei.

Deputatul Marian Cucșa a scris: “În calitate de vicepreședinte al Comisiei de Control a activității Serviciului Român de Informații din Parlamentul României, am descis să-l convoc marți la audieri pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig.

Consider că este foarte important să facem lumina în cazul declarațiilor făcute de președintele Klaus Iohannis, legate de presupuse înțelegeri secrete despre cedarea Ținutului Secuiesc. Declarația șefului statului a sunat mai mult a denunț, așa că e chiar obligația noastră să verificăm dacă cele spuse de Klaus Iohannis corespund realității.

În funcție de rezultatul verificărilor, vom propune și măsuri”.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, susţinând că PSD a ajutat UDMR să treacă acest act normativ în Camera Deputaţilor.

“Jo napot kivanok, PSD. Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorităţi ne luptăm pentru vieţile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu. Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înţelegeri?”, a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

 

Iohannis: PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor – VIDEO

 

MTI: Viktor Orbán a făcut apel la răbdare în legătură cu declaraţia lui Klaus Iohannis

 

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022