Update articol:

Dan Cristian Popescu cere renumărarea voturilor la Sectorul 2

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, cere renumărarea voturilor, asta după ce au apărut discrepanțe între procesele verbale încheiate în secțiile de votare și datele ajunse la Autoritatea Electorală Permanentă.

“Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru, din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, arată un comunicat transmis de Dan Cristian Popescu.

Acesta spune că Neculai Onțanu, adversar la aceste alegeri, este “un personaj versat și experimentat în fraude electorale”.

„La sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nicio formă să cădem pradă rezultatelor de până acum.

Ne vom lupta pentru fiecare vot! Locuitorii sectorului 2 trebuie să aibă votul apărat și să știe că efortul lor nu a fost în zadar. Le mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și le promit că vom face lumină în privința procesului electoral de la sectorul 2”, a transmis Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2.

Conform ultimelor date parțiale anunțate de BEC, pentru ora 09.00, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (USR-PLUS susținut de PNL) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,5%, iar Neculai Onţanu (Alianţa ADER PPU-SL) – 14,06%.

BVB | Știri BVB

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (02/12/2022)

Desfasurare licitatie conform Hotarare AGEA 17.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/12/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022