Update articol:

Băcanu: Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sectorul 5

frauda la alegeri

Cristian Băcanu, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la funcţia de primar al Sectorului 5, anunţă că Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor.

“Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5! Ceilalţi vor face contestaţie”, a scris el, pe Facebook.

 

Asociaţia victimelor incendiului din clubul Colectiv: “La 5 ani de la Colectiv, mulțumită justiției, vom comemora cu Piedone primar. Mulțumim statului, politicienilor și justiției”

 

Înainte de decizia BEC, Băcanu a anunţat: “Este inadmisibil să lăsăm soarta democrației din România la dispoziția clanurilor mafiote, a unor condamnați şi a unor hoți care i-au furat efectiv pe cetățenii din Sectorul 5 timp de zeci de ani.
Am stat în stradă în 2015 la protestele de după Colectiv, în 2017 după OUG 13 dar şi la 10 august 2018. Ce am spus atunci, rămâne valabil şi azi: nepăsarea şi tăcerea nasc monştri! Schimbarea şi lupta contra membrilor crimei organizate deghizați în politicieni este în puterea noastră. Nu uitați niciodată, noi cei buni şi corecți suntem mai mulți decât ei!”

Cristian Băcanu a anunţat, luni seara, că va solicita renumărarea voturilor, pe motiv că “se impune verificarea existenţei unei fraude masive în Sectorul 5”.

Marţi dimineaţa el a precizat că va formula plângere penală după ce ar fi identificat “suspiciuni privind existenţa unei fraude” la alegerile locale din sector.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative