Update articol:

Daniel Şologon îl înlocuieşte pe Liviu Stoleru la conducerea Cemacon

Începând cu 1 ianuarie 2022, Liviu Stoleru, CEO-ul celui mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc, îi predă ștafeta coechipierului său, Daniel Șologon, cu care a planificat și implementat reconstrucția și dezvoltarea companiei în ultimii 11 ani. Daniel Șologon este din 2011 CFO-ul companiei.

În 2010, Liviu Stoleru a preluat managementul companiei aflate în prag de insolvență. De atunci, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 5 la 35 milioane de euro, au fost modernizate capacități de producție și au fost implementate tehnologii de ultimă generație pentru creșterea eficienței operaționale. De asemenea, compania s-a rebranduit , a fost relansat portofoliul de produse și a fost lansată gama de cărămizi EVOCERAMIC. De asemenea, a fost lansată cea mai modernă linie de producţie de buiandrugi din România.

Cemacon a înregistrat rate ale profitului operațional de peste 30% și a profitului net de peste 20%.

Astăzi, după 52 de ani de la înființare, CEMACON este liderul pieței blocurilor ceramice din Transilvania, cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc și deține cea mai mare fabrică de cărămidă din sud-estul Europei.

”Am decis să accept o oportunitate profesională pe care o consider a doua mare
provocare din viața mea, după preluarea managementului CEMACON. Am
satisfacția că las în urma mea, pentru generațiile viitoare, un model de
restructurare si de dezvoltare de business și un brand care reprezintă o forță pe
piața românească a construcțiilor. Am avut viziune, am avut îndrăzneală, am construit o echipă care a muncit cot la cot cu mine și am reușit împreună să fim cu un pas înaintea vremurilor, să demonstrăm că și românii pot face performanță.
Plec cu încrederea că echipa pe care am creat-o aici va gasi motivatia si resursele
ca sa scrie noi capitole de succes în istoria CEMACON. Daniel a fost alături de
mine de la început și va continua să construiască ce am început împreună”, a
declarat Liviu Stoleru.

Daniel Șologon l-a acompaniat pe Liviu Stoleru în viziune și inovație, având un rol determinant în etapa de restructurare financiară dar şi în anii de dezvoltare şi inovaţie care au urmat.

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)