Update articol:

Denise Timns este desemnată director executiv al LIBERTY Steel Group, iar Monica Middleton director neexecutiv

Denise Timns Denise Timns

LIBERTY Steel Group, parte a liderului industriei sustenabile, Alianța GFG, al cărui deținător este Sanjeev Gupta, anunță astăzi că și-a consolidat Consiliul de Conducere cu numirea Denisei Timns în calitate de director executiv și a Monicăi Middleton în calitate de director neexecutiv.

Denise Timns este Director de Resurse Umane al Alianței GFG și s-a alăturat grupului în martie 2016. Are peste 20 de ani de experiență în roluri specializate și generale în resurse umane, ocupând funcții în domeniul resurselor umane la vârf în sectorul de tranzacționare a mărfurilor. Ca parte a ultimei sale funcții ca Director Global de Resurse Umane, Denise avea sediul la Geneva și era responsabilă de o filială industrială a unuia dintre principalii operatori de mărfuri la nivel mondial, care avea peste 2.000 de angajați în peste 30 de țări. În acest rol, ea a fost implicată în integrarea mai multor achiziții și implementarea strategiilor de resurse umane în unități nou-înființate.

Monica Middleton are 30 de ani de experiență în diferite companii și IMM-uri de tip blue chip, contribuind la livrarea unor strategii de afaceri, de marketing și de comunicare cu impact.

Monica Middleton
Monica Middleton

În ultimii opt ani, atenția sa a fost acordată organizațiilor care urmăresc un amestec de imperative financiare, de mediu și sociale, cea mai recentă poziție executivă a acesteia fiind cea de director general britanic al investitorului internațional olandez ESG, Oikocredit. Alături de LIBERTY, ea este în prezent director neexecutiv pentru Cafédirect plc (de asemenea președinte al Guardian Share Company și al Comitetului pentru Remunerații și Nominalizări), al Ethical Property Company plc (de asemenea președinte al Comitetului său de investiții în proprietăți) și al Femeilor din Marea Britanie în domeniul Finanțărilor Sociale. De asemenea, a deținut funcții executive la Dyson Electronics, BBDO și BBC și deține o licență de primă clasă BSc în administrarea afacerilor și un masterat în sustenabilitate și responsabilitate socială.

Sanjeev Gupta, președinte executiv al GFG Alliance și al grupului LIBERTY Steel, a declarat: „Sunt foarte încântat să le urez bun-venit Denisei și Monicăi în cadrul Comitetului de Conducere al LIBERTY Steel. Am lucrat cu Denise mulți ani, deoarece am constituit împreună LIBERTY drept una dintre cele mai importante companii siderurgice din lume, bazată pe un set profund de valori. Îi urez bun venit în companie Monicăi și mă aștept ca experiența sa puternică în domeniul comercial și de marketing și expertiza în stimularea schimbărilor de mediu, sociale și de duvernanță să aducă o valoare imensă consiliui.”

LIBERTY Steel Group face parte din Alianța GFG, o grupare internațională de întreprinderi și investiții deținută de Sanjeev Gupta și familia sa. Alianța este structurată în trei piloni industriali de bază: LIBERTY Steel Group, ALVANCE Aluminium Group și SIMEC Energy Group, independenți unul de altul, însă uniți prin valori comune și având scopul de a crea un viitor durabil pentru industrie și societate. GFG Alliance are 35.000 de angajați în 10 țări și are venituri de 20 miliarde dolari SUA.

Alianța GFG este lider în industria durabilă, cu misiunea de a deveni Neutră de Carbon până în 2030 (CN30).

LIBERTY Galați este cel mai mare combinat siderurgic integrat din România, cu o forță de muncă de circa 7.600  de oameni și o capacitate de producție actuală de aproximativ 2 milioane de tone de oțel pe an pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative