Update articol:

Dentons și-a mărit echipa deBanking & Finance la nivel regional prin cooptarea a șapte avocați specializați 

Dentons și-a mărit echipa de Banking & Finance la nivelul biroului din București și regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) prin cooptarea a șapte avocați specializați pe această arie de practică. Partenerii Simon Dayes și Simona Marin împreună cu alți cinci avocați au intrat în echipa Dentons pe parcursul ultimelor luni, potrivit unui comunicat de presă.

“Numirea a doi dintre cei mai experimentați parteneri de Banking & Finance din regiune marchează începutului unei noi ere pentru firma noastră și reprezintă o piatră de temelie esențială în ceea ce numim ‘Dentons Romania 2.0’: strategia noastră de atragere a celor mai buni profesioniști de pe piață în ariile de practică cheie, pentru a răspunde solicitărilor în creștere din partea clienților. Până la sfârșitul anului 2020 vrem să avem o echipă de 60 de avocați și să devenim una din cele mai mari firme internaționale de avocatură din România, acordând consultanță clienților la nivel local, regional și nu numai”, a declarat Perry Zizzi, partenerul coordonator al biroului Dentons din România.

Simon Dayes și Simona Marin, cei doi noi parteneri ai Dentons, asistă de peste 15 ani instituții financiare și sponsori de proiect în tranzacții transfrontaliere în regiunea CEE și în afara acesteia. Ei vor combina experiența câștigată în managementul tranzacțiilor și asistența pe drept englez cu dimensiunea globală Dentons și capacitatea reunită a birourilor locale.

Simon Dayes este specializat în finanțări de proiect, finanțări structurate și restructurări precum și finanțări imobiliare și corporate și a fost numit de publicația juridică Chambers drept “unul din cele mai mari nume de pe piață”.

Simona Marin se alătură echipei Dentons de la CMS, iar experiența ei se concentrează pe finanțări de proiect în sectorul imobiliar. Este cunoscută ca avocat de top specializat în domeniul financiar-bancar, atât la nivel local, cât și de publicații juridice internaționale ca Chambers Europe, Legal 500 și IFLR 1000.

Mateusz Toczyski, coordonatorul departamentului de Banking & Finance al Dentons din Europa, a adăugat: “Cooptarea Simonei și a lui Simon în echipa noastră de Banking & Finance recunoscută la nivel internațional, precum și a celorlalți avocați și parteneri care s-au alăturat recent biroului din România, ne consolidează poziția pe piața locală și în CEE, și contribuie la creșterea noastră în regiune. Plănuim să continuăm dezvoltarea în anul ce urmează.”

Printre avocații care s-au alăturat recent echipei Dentons din București se numără Loredana Chitu, care vine de la Allen & Overy și ocupă poziția de partener în cadrul departamentului de piețe de capital.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/03/2020)

Lansare laborator RT PCR; actualizare informare privind caz pozitiv COVID-19

VRANCART SA (VNC) (27/03/2020)

Comunicat - Masuri Covid-19

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/03/2020)

Suspendare temporara procedura de selectie si numire Director Financiar provizor

MECANICA FINA SA (MECE) (27/03/2020)

Raport auditor - art. 82, Legea 24/2017 - SEM. 2 2019