Update articol:

Departamentul de Stat al SUA: Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție

Secretarul  de stat Michael R. Pompeo a anunţat, astăzi, că Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi,  Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea, au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arată un comunicat oficial al Departamentului de Stat al SUA. 

Comunicatul secretarului de stat menţionează:  “Secretarul  de stat Michael R. Pompeo l-a nominalizat  public pe fostul președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării sale în acte semnificative de corupție. Această nominalizare este făcută în conformitate cu Secțiunea 7031 (c) din Legea Departamentului de Stat, Operațiuni Externe și Programe conexe din 2019 (Div. F, P.L. 116-6). Secțiunea 7031 (c) prevede că, în cazurile în care secretarul de stat are informații credibile conform cărora oficialii guvernelor străine au fost implicați în corupție semnificativă, acei indivizi și membrii apropiaţi ai familiei lor sunt inapţi  pentru intrarea în Statele Unite”.

Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic potrivit căruia Statele Unite se angajează să combată corupția și să sprijine statul de drept în România, potrivit Departamentului de Stat SUA. 

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (16/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (16/09/2021)

Modificare calendar financiar 2021