Update articol:

Deputatul Ben Oni Ardelean a fost numit consilier onorific pentru relaţii externe al premierului Cîțu

Premierul Florin Cîţu a semnat acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului domnului Ben-Oni Ardelean.

Activitatea domnului Ben-Oni Ardelean este neremunerată.

Acesta a scris pe Facebook: “Am acceptat propunerea Prim-ministrului de a mă alătura echipei guvernamentale a României, din postura de consilier onorific pentru relații externe.

Parteneriatele strategice, în special cel cu Statele Unite ale Americii, trebuie amplificate și consolidate astfel încât România să joace un rol esențial în plan extern. În contextul cooperării privind apărarea, energia, sănătatea, aspectele de mediu și a celorlalte elemente de impact major pentru țară suntem obligați să nu dăm greș în actualul context socio-politic mondial.

Relațiile externe ale României au nevoie de viziune și de o abordare profesionistă. Pe lângă toate celelalte sarcini deja asumate, preiau și această responsabilitate, ca de fiecare dată, cu un singur gând: România!🇹🇩

 

Deputat PNL de Timiş, Ben-Oni Ardelean este conferențiar universitar (Universitatea Bucuresti / ITB), Doctor în Științe Politice (SNSPA) și Doctor în Teologie (Universitate București). A urmat multiple programe academice în străinătate (Oxford, Fuller, LRS, MAF etc.), având o semnificativă activitate științifică, fiind autor sau co-autor a numeroase publicații, respectiv cărți, capitole în volume colective și zeci de articole. Pe lângă activitatea politică și academică ce o desfășoară încă din anii ’90, este activ implicat în sfera caritabilă și civică, atât la nivel național cât și internațional.

Ben-Oni Ardelean este Vicepreședinte al Partidului Național Liberal începând cu anul 2015. Între 2015-2017 a coordonat Regiunea Nord Vest (Județele: BH, CJ, SM, SJ, MM, BN), iar ulterior Congresului PNL din 2017 este Vicepreședinte PNL pe Justiție și Drepturi Cetățenești.
Ben-Oni Ardelean a fost Senator (2012-2016), Secretar al Biroului Permanent al Senatului Romaniei (2016), Secretar al Comisiei de Politică Externă al Senatului României, Președinte al Comisiei de Politică Externă a PNL.
Ben-Oni Ardelean fost ales Deputat (2016-2020), Vicepreședinte al Camerei Deputaților (2017-2018), Vicepreședinte al Comisiei de Politică Externă a Camerei Deputaților, Membru în Adunarea Parlamentară a NATO, având o vastă experiență internațională și fiind bine conectat la sferele vestice de influență.

 

 

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021