Update articol:

Desființarea ASF și revenirea la fostele comisii (CNVM,CSA și CSSPP) a primit raport de respingere în comisiile din Senat

Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital și Comisia economică, industrii şi servicii din Senat au dat un raport de respingere pentru Proiectul de lege privind desființarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) și revenirea la fostele instituții care au reglementat, până în aprilie 2013, piața de capital, a asigurărilor și a pensiilor private, respectiv Comisia Națională a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) și Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Proiectul figura pe ordinea de zi a ședinței de plen a Senatului din data de 3 iulie, însă se pare că nu a mai intrat la vot, conform stenogramei ședinței.

Senatul este cameră decizională, după ce proiectul a fost respins, în luna mai, de către Camera Deputaților.

În luna martie, trei deputați ALDE (Băişanu Ştefan-Alexandru, Mocanu Adrian şi Olteanu Daniel) au inițiat acest proiect.

Proiectul a fost susținut de Asociaţia Brokerilor, printr-o scrisoare către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

BVBStiri BVB

ALTUR S.A. (ALT) (03/04/2020)

Comunicat reducere activitate

MedLife S.A. (M) (03/04/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017 - Februarie 2020

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (03/04/2020)

Hotarari AGA O din 03.04.2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (03/04/2020)

Notificare privind numarul si tipul de investitori