Update articol:

DIGI 24: Mircea Coșea, președintele Transelectrica, chemat de ministrul Economiei pentru explicații privind CV-ul președintelui directoratului Marius Carașol

Sursa foto: Facebook

Mircea Coșea, președintele Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, a fost chemat de ministrul Economiei Niculae Bădălău, pentru explicații privind posibila falsificare a unor informații din CV-ul președintelui directoratului  Transelectrica Marius Carașol, informează DIGI 24. 

În presă au apărut informații potrivit cărora președintele directoratului Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar precizează că nu și-a finalizat studiile.

 

Potrivit surselor HotNews.ro, Ministerul Economiei și Consiliul de Supraveghere al companiei i-au solicitat lui Carașol încă de luni, când au apărut primele sesizări, lămuriri despre diploma sa de inginer. Carașol le-a spus membrilor Consiliului de Supraveghere că diploma sa este reală și neagă vehement că ar fi fost falsificată.

Virgil Popescu, vipreședinte PNL și vicepreședintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților, a scris: “Îi solicit ministrului Economiei Niculae Bădălău să îl demită, DE URGENȚĂ, pe Marius Dănuț Carașol de la conducerea Transelectrica! Acest IMPOSTOR trebuie să fie demis! Și nu doar asta! Cei vinovați să fie sancționați! Cum este posibil să se întâmple așa ceva?

Totodată, mi se pare foarte grav că ieri a avut loc Consiliul de supraveghere al Transelectrica și cu toate ca știau că există acestă problemă NU au luat nicio măsura!
Ascundeți ceva domnilor? Vă are cu ceva la mână această persoană?

Prin menținerea sa în funcție reputația aceste companii este grav afectată!”

Transelectrica și Ministerul Economiei nu au transmis până în acest moment vreun punct de vedere cu privire la subiect.

Marius Dănuţ Carașol a fost numit preşedinte la Transelectrica S.A. la sfârșitul anului trecut, în 21 decembrie. Mandatul i-a fost reînnoit în luna iunie 2019, pentru o perioadă de șase luni.

BVB | Știri BVB

SIF HOTELURI SA (CAOR) (03/02/2023)

Convocare AGAE 09(10).03.2023

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/02/2023)

Prelungire & suplimentare credit Unicredit Bank - Elian Solutions

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (03/02/2023)

Materiale info investitori - Document cu informatii esentiale

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (03/02/2023)

Alegere Presedinte CA si Comitete Consultative

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (03/02/2023)

Contract ROMGAZ - SOCAR TRADING