Update articol:
PENTRU ÎNCĂ PATRU LUNI

Mircea Coşea – Președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, Marius-Dănuț CARASOL – Președinte al Directoratului

Membrii Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA l-au numit, astăzi, în funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe domnul Mircea Gheorghe Dumitru COŞEA, pentru încă patru luni, potrivit informaţiilor transmise către BVB.

Transelectrica mai susţine că, întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în dată de 20 iunie 2019, în ședința din data de 04 iunie 2019, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 iunie 2019, următoarele persoane:

  • Marius-Dănuț CARASOL
  • Claudia-Gina ANASTASE
  • Andreea-Georgiana FLOREA
  • Alina-Elena TEODORU
  • Adrian SAVU

Mandatul se acordă pentru o durata de 4 luni începând cu data de 21.06.2019 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși dată finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–AĂ în condițiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, Consiliul de Supraveghere alege ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, pe domnul CARASOL Marius-Dănuț.

Conform Transelectrica, numirea membrilor Directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în față notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”.

BVB | Știri BVB

ARTEGO SA (ARTE) (27/01/2023)

Calendar financiar 2023

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (26/01/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

AQUILA PART PROD COM (AQ) (26/01/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (26/01/2023)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii