Update articol:

DIGI: Companiile belgiene afiliate DIGI avansează în dezvoltarea operațiunilor, pentru pregătirea furnizării serviciilor de comunicații pe piață belgiană

Serghei Bulgac, CEO DIGI

La data de 27 august 2023, societățile belgiene afiliate DIGI, Digi Communications Belgium N.V. și InSky N.V. (“Asocierea belgiană”) au încheiat cu Proximus Plc., cel mai important operator belgian, o serie de contracte de servicii de gros, în baza cărora Asocierea belgiană a achiziționat servicii naționale de roaming, pentru o perioadă de minim 5 (cinci) ani, pe teritoriul belgian. În plus, conform contractelor menționate mai sus, se preconizează că un număr de aproximativ 400 (patru sute) de site-uri mobile (infrastructură fizică) vor fi cumpărate în următorii 4 (patru) ani.

Alături de pachetul de spectru achiziționat cu ocazia ultimei licitații, care a fost finalizată la 21 iunie 2022, aceste noi contracte comerciale vor îngădui Asocierii belgiene să continue dezvoltarea strategiei DIGI, care, împreună cu investițiile substanțiale și eforturile semnificative alocate în acest scop, vor permite pregătirea pentru începutul furnizării serviciilor de comunicații pe piață belgiană.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (29/05/2024)

Lansarea pre-vanzarilor la One Lake District Faza 2

CARBOCHIM S.A. (CBC) (29/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014