Update articol:

Directorul general al OMS a felicitat-o pe Naomi Osaka pentru curajul de a vorbi

Tedros Adhanom Ghebreyesus Tedros Adhanom Ghebreyesus

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a felicitat-o, joi, pe Naomi Osaka, care s-a retras de la Roland Garros după ce a refuzat să participe la conferinţele de presă, informează lefigaro.fr. El a subliniat importanţa faptului că japoneza a avut “curajul de a vorbi”, potrivit news.ro.

“O felicit pe Naomi Osaka pentru că a avut curajul să vorbească despre sănătatea ei mintală şi într-un moment în care toată lumea o urmărea. Sănătatea mintală este esenţială pentru starea noastră generală de bine şi cu toţii avem responsabilitatea de a proteja acest lucru în orice mod funcţionează pentru noi”, a scris pe Twitter etiopianul Ghebreyesus, directorul general al agenţiei care aparţine de ONU.

Afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa, Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Roland-Garros, înaintea meciului din turul al doilea, cu Ana Bogdan.

Japoneza a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public.

Pe site-ul său, OMS dedică o pagină bolii şi reaminteşte că depresia afectează peste 264 de milioane de oameni de toate vârstele, în întreaga lume. Este principala cauză de incapacitate din lume, potrivit OMS, care subliniază, de asemenea, că femeile sunt mai afectate decât bărbaţii.

BVBStiri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (23/06/2021)

Initiere procedura de selectie auditor financiar

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (23/06/2021)

Decizia ASF nr. 800/22.06.2021

WTI LIGHT SWEET TURBO SHORT 1/70/68 (EBWTITS37) (23/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 24 si 25 Iunie 2021