Update articol:

Directorul general Prebet a fost înlocuit

Consiliul de Administratie Prebet Aiud (PREB) a decis, ieri, revocarea lui Ranca Flaviu din functia de director general  și înlocuirea sa cu Ciurescu Claudiu, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Recent, compania a anunțat că administratorii Prebet Aiud au decis achiziția unui pachet de 5% la ROCA INVESTMENTS (Platforma ROCA S.A.) concretizată la un preț de 2.100.000 euro.

Tranzacţia surpriză a fost ulterior contestată de către Nicolae Raţiu, unul dintre administratorii compa­niei din Aiud şi fost preşedinte al societăţii, potrivit zf.ro. Nicolae Raţiu, preşedinte al Prebet până în februarie 2021, spune că alături de doi dintre cei 5 membri ai consiliului de administraţie al Prebet, a votat împotriva acestei tranzacţii. Francisc Mathe, preşedinte Prebet Aiud, spune despre achiziţia a 5% din ROCA pentru 2,1 mil. euro, că tranzacţia a fost încheiată în data de 7 mai, fiind finalizată inclusiv cu plată la aceasta oră, conform zf.ro.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producătoare a întregii game de prefabricate din beton armat și precomprimat pentru cai de comunicații, feroviare și rutiere.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectanții din România pentru îmbunătățirea permanentă atât a nivelului tehnic al produselor cât și cel al tehnologiilor de fabricație. Unitatea are o îndelungată tradiție în producerea și comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat,a stâlpilor de electrificare și a prefabricate beton armat prefabricatelor din beton destinate structurilor de cai de comunicații C.F. și rutiere.

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (19/01/2022)

Deschiderea a doua noi restaurante

CARBOCHIM S.A. (CBC) (19/01/2022)

Hotarari AGA E 05.01.2022- Versiune in limba engleza

IAR SA Brasov (IARV) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23.02.2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2022)

Informare asupra Bugetului de venituri si Cheltuieli pentru anul 2022